bianca ioana cristeaO solistă de muzică ușoară cunoscută pe plan național, semifinalistă la concursul televizat „Vocea României” în sezonul II, Bianca se face remarcată prin vocea ei lină și caldă, în același timp puternică, prin care reușește să transmită un amalgam de emoții la fiecare piesă pe care o interpretează. Pe scenă încă de la vârsta de 3 ani, Bianca abordează toate stilurile muzicale, de la blues, dance, latino la rock’n roll, pop etc. Pe ringul de dans se simte ca acasă, iar țelul ei este să reușească să creeze o atmosferă incendiară în care invitații să se simtă excepțional și împreună cu ea să se distreze mai mult ca niciodată.

În plus față de partea de muzică ușoară, Bianca a reușit să creeze programe speciale ca: țigănesc, rusesc, makedonesc, grecesc și sârbesc; programe gândite pentru a colora evenimentul dumneavoastră și a-l transforma într-unul inedit pe care îl veți revedea cu plăcere peste ani și ani și vă veți aminti cât de bine v- ați simțit.

Leave a Comment

vasilica bordianuUn solist de excepție născut în Botoșani, având o voce caldă, dar puternică, simțul umorului și calități de comunicare foarte bune. Un artist consacrat al muzicii populare românești pe plan național, având numeroase apariții la TV și piese cunoscute printre care și celebra piesă compusă de acesta „Într-un sat uitat de lume”. Vă garantăm că în momentul în care acesta își va face apariția pe ringul de dans, invitații dumneavoastră nu vor putea sta jos. Experiența, dar și talentul său îl fac pe Vasilică Bordianu să trezească în sufletul celor din jur iubirea de muzică tradițională românească, dar și o mare poftă de dans si veselie.

Leave a Comment